Ändringar till Club Units

FRÅGA:

Vad ska jag veta om Club Units och deras utgångsdatum?

SVAR:

Vad är Club Units?
Kan jag använda mina Club Units i alla Ubisoft-spel?
Hur överförs Club Units till mitt konto?
Var kan jag se mitt Club Units-saldo?
Var kan jag se min transaktionshistorik?
Kan jag ge bort mina Club Units?
Vilka nya regler gäller för Club Units?
När börjar den nya regeln att gälla?
Hur lång tid har jag på mig att lösa in mina Club Units?
Hur beräknas antalet Club Units som upphör den 31 mars 2019?
Hur kan jag se vilka Club Units som kommer att upphöra den 31 mars 2019?
Hur kan jag lösa in mina Units?
Kan jag få tillbaka Club Units som har upphört?
Gäller samma system för alla spelare i hela världen?
Påverkar den här ändringen min XP eller nivå?

Vad är Club Units?
Club Units är "lojalitetspoäng" som endast kan användas i Ubisoft Club.
Du kan få dem genom att klara av Club-utmaningar i Ubisoft-spel eller genom att göra relevanta köp på Ubisoft Store, och sedan byta in dem mot belöningar i spel eller rabatter på Ubisoft Store.

Du kan när som helst kontrollera ditt Club Units-saldo på Ubisoft Club-webbplatsen.

Kan jag använda mina Club Units i alla Ubisoft-spel?
Du har ett gemensamt konto för alla dina Club Units, vilket innebär att du kan använda dem i vilket spel som helst.

Hur överförs Club Units till mitt konto?
När du får Club Units i ett spel förs de automatiskt över till ditt konto när du är ansluten.
Om du kontrolleror ditt saldo på www.ubisoftclub.com kan du behöva uppdatera sidan för att dina Units ska visas. Obs! Det kan det ta några dagar innan dina Club Units visas på ditt Ubisoft-konto.

Var kan jag se mitt Club Units-saldo?
Du kan se ditt Club Units-saldo i alla Ubisoft Club-gränssnitt: www.ubisoftclub.com, mobil- eller konsolprogrammen (PS4 och Xbox One) för Ubisoft Club, Uplay PC-klienten eller direkt i ett spel genom att klicka välja Ubisoft Club i huvudmenyn.

Var kan jag se min transaktionshistorik?
Alla transaktioner för ditt Ubisoft-konto visas på account.ubisoft.com. Du hittar alla dina transaktioner på fliken "Transaktionshistorik" i Ubisoft Club.

Kan jag ge bort mina Club Units?
Nej, Club Units är kopplade till ditt Ubisoft-konto och går inte att överföra.

Vilka nya regler gäller för Club Units?
Med start den 1 april 2019 har du 24 månader på dig att lösa in Club Units du har fått via spelupplevelser eller relevanta köp på Ubisoft Store.
Efter 24 månader kommer dessa Club Units att upphöra och försvinner automatiskt från ditt Ubisoft-konto. Varje gång du löser in Club Units så prioriteras de äldsta Club Units först.

När börjar den nya regeln att gälla?
Vi befinner oss i en övergångsperiod. Du har till den 31 mars 2019 på dig att lösa in Club Units som du har fått senast den 31 mars 2017.

Om du exempelvis hade 60 Club Units på ditt konto den 31 mars 2017 kan du lösa in dem fram till 31 mars 2019. Club Units du inte har löst in upphör den 1 april 2019.
Den 1 april 2019 träder den nya regeln i full effekt: icke inlösta Club Units som är över två år gamla kommer att upphöra den sista dagen den månaden.

Hur lång tid har jag på mig att lösa in mina Club Units?
Från den 1 april 2019 har du 24 månader på dig att lösa in dina Club Units.

Hur beräknas antalet Club Units som upphör den 31 mars 2019?
För att beräkna antalet Club Units som upphör den 31 mars 2019 jämför vi ditt Club Units-saldo den 31 mars 2017 med antalet inlösta Club Units 31 mars 2017–31 mars 2019.
Om du har löst in fler Club Units än du hade för 24 månader sedan kommer inga Club Units att upphöra. Om du har löst in mindre Club Units än du hade 24 månader sedan kommer skillnaden att upphöra den 31 mars 2019.

Hur kan jag se vilka Club Units som kommer att upphöra den 31 mars 2019?
Här kan du se hur många Club Units som upphör om du inte löser in dem.

Hur kan jag lösa in mina Units?
Du kan lösa in dina Club Units på massor av olika sätt. Det finns över 700 olika belöningar i Ubisoft-katalogen som du kan lösa ut mot Club Units. Du kan även lösa in 100 Club Units för att få en kupong med 20 % rabatt på ditt nästa köp i Ubisoft Store*.

* Regler skiljer sig mellan olika länder – specifika lokala villkor finns tillgängliga på Ubisoft Store-webbplatsen

Kan jag få tillbaka Club Units som har upphört?
Nej, när Club Units upphör försvinner de från ditt Ubisoft-konto och går inte att få tillbaka.

Gäller samma system för alla spelare i hela världen?
Regler skiljer sig mellan olika länder. Om du bor i Kanada, klicka här.
Du kan se vilket land ditt konto är bundet till genom att ansluta till account.ubisoft.com.

Kontakta vår kundtjänst om du anser att informationen för ditt konto är felaktig.

Påverkar den här ändringen min XP eller nivå?
Nej, den här ändringen gäller endast Club Units. XP och nivå påverkas inte av de här uppdateringarna.