Upphörande av Club Units

FRÅGA:

Vad ska jag veta om Club Units och deras utgångsdatum?

SVAR:

Vad är Club Units?
Kan jag använda mina Club Units i alla Ubisoft-spel?
Hur överförs Club Units till mitt konto?
Var kan jag se mitt Club Units-saldo?
Var kan jag se min transaktionshistorik?
Kan jag ge bort mina Club Units?
Vilka regler gäller för upphörande av Club Units?
När börjar upphöranderegeln att gälla?
Hur lång tid har jag på mig att använda mina Club Units?
Hur beräknas antalet Club Units som upphör den sista dagen varje månad?
Hur kan jag se antalet Club Units som upphör den sista dagen varje månad?
Hur kan jag lösa in mina Club Units?
Kan jag få tillbaka Club Units som har upphört?
Gäller samma system för alla spelare i hela världen?
Påverkar den här ändringen min XP eller nivå?

Vad är Club Units?
Units är "lojalitetspoäng" som endast kan användas i Ubisoft Club.

Du kan skaffa dem genom att klara av klassiska utmaningar i dina Ubisoft-spel eller köpa spel i Ubisoft Store, och sedan byta in dem mot belöningar i spel eller rabatter i Ubisoft Store.

Du kan när som helst kontrollera ditt saldo på Ubisoft Club-webbplatsen.

Kan jag använda mina Club Units i alla Ubisoft-spel?
Du har ett gemensamt konto för alla dina Club Units, vilket innebär att du kan använda dem i vilket spel som helst.

Hur överförs Club Units till mitt konto?
När du skaffar Club Units i ett spel förs de automatiskt över till ditt konto när du är ansluten.

Om du kontrolleror ditt saldo på ubisoftclub.com kan du behöva uppdatera sidan för att dina Units ska visas.

Obs! Det kan det ta några dagar innan dina Club Units visas på ditt Ubisoft-konto.

Var kan jag se mitt Club Units-saldo?
Du kan se ditt Club Units-saldo i alla Ubisoft Club-gränssnitt:
- ubisoftclub.com,
- Ubisoft Club-appen,
- Uplay PC-klienten eller direkt i ett spel genom att välja Ubisoft Club i huvudmenyn.

Var kan jag se min transaktionshistorik?
Alla transaktioner för ditt Ubisoft-konto visas på account.ubisoft.com.

Du hittar alla dina transaktioner på fliken "Transaktionshistorik" i Ubisoft Club.

Kan jag ge bort mina Club Units?
Nej, Club Units är kopplade till ditt Ubisoft-konto och går inte att överföra.

Vilka regler gäller för upphörande av Club Units?
Sedan den 1 april 2019 har du 24 månader på dig att lösa in Club Units du har fått via spelupplevelser eller relevanta köp på Ubisoft Store.

Efter 24 månader kommer dessa Club Units att upphöra och försvinner automatiskt från ditt Ubisoft-konto.

Varje gång du löser in Club Units så prioriteras de äldsta Club Units först.

När börjar upphöranderegeln att gälla?
Upphöranderegeln träder i kraft den 1 april 2019.

Oinlösta Club Units som är över två år gamla kommer att upphöra den sista dagen samma månad.

Hur lång tid har jag på mig att använda mina Club Units?
Sedan den 1 april 2019 har du 24 månader på dig att använda dina Club Units.

Hur beräknas antalet Club Units som upphör den sista dagen varje månad?
För att beräkna antalet Club Units som upphör den sista dagen varje månad jämför vi ditt Club Units-saldo som du hade för 24 månader sedan med antalet Club Units som du har lösts in sedan dess.

Om du har löst in fler Club Units än du hade för 24 månader sedan kommer inga Club Units att upphöra.

Om du har löst in färre Club Units än du hade 24 månader sedan kommer skillnaden att upphöra den sista dagen varje månad.

Hur kan jag se antalet Club Units som upphör den sista dagen varje månad?
Här kan du se hur många Club Units som upphör om du inte löser in dem.

Hur kan jag lösa in mina Club Units?
Du kan lösa in dina Club Units på massor av olika sätt. Det finns över 800 olika belöningar i Ubisoft-katalogen som du kan lösa ut mot Club Units.

Du kan även lösa in 100 Club Units för att få en kupong med 20 % rabatt på ditt nästa köp i Ubisoft Store*.

*Regler skiljer sig mellan olika länder – specifika lokala villkor finns tillgängliga på Ubisoft Store-webbplatsen.

Kan jag få tillbaka Club Units som har upphört?
Nej, när Club Units upphör försvinner de från ditt Ubisoft-konto och går inte att få tillbaka.

Gäller samma system för alla spelare i hela världen?
Reglerna skiljer sig mellan länder. Om du bor i Kanada, klicka här.

Du kan se vilket land ditt konto är bundet till genom att ansluta till account.ubisoft.com.

Kontakta vår kundtjänst om du anser att informationen för ditt konto är felaktig.

Påverkar den här ändringen min XP eller nivå?
Nej, den här ändringen gäller endast Club Units.

XP och nivå har inga motsvarande regler, så du kan inte förlora XP.