Erbjudande på Viaplay med South Park: The Fractured But Whole

FRÅGA:

Vad behöver jag veta om erbjudandet på Viaplay som medföljer South Park: The Fractured But Whole?

SVAR:

Du får två månaders prenumeration på Viaplay när du köper South Park: The Fractured But Whole till Xbox One och Collector Edition till PC i de nordiska länderna (Danmark, Sverige, Norge och Finland).

Har du köpt en fysisk version hittar du din Viaplay-kod i spelfodralet. Har du köpt en digital version skickas koden med e-post.

Följ stegen nedan för att lösa in din Viaplay-kod:

1. Gå till viaplay.com/southpark
2. Ange din unika kod
3. Registrera ditt konto

Så här aktiverar du Viaplay på Xbox:

1. Anslut din Xbox till ditt hemnätverk
2. Logga in på ditt Viaplay-konto med Viaplay-appen

På PC kan du se på Viaplay direkt i webbläsaren.

Om du får problem med koden kan du kontakta Viaplays kundservice. De kan hjälpa dig med alla frågor som rör aktivering av Viaplay.

Danmark: http://kundeservice.viaplay.dk/
Sverige: https://kundservice.viaplay.se/
Norge: http://kundeservice.viaplay.no/
Finland: http://asiakaspalvelu.viaplay.fi/