Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported peripherals for Atomega

FRÅGA:

What controllers are supported in Atomega?

SVAR:


List of supported controllers on PC
 
Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work.
Please contact the controller manufacturer for assistance. 

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.