Ändra mejladressen på ditt Ubisoft-konto

FRÅGA:

Jag vill ändra mejladressen på mitt Ubisoft-konto. Hur gör jag det?

SVAR:

Om du vill ändra mejladressen som är associerad med ditt Ubisoft-konto så behöver du bara besöka Kontohantering-webbsidan.

När du är inloggad, navigera till Kontoinformation > Personlig information.

User-added image

Klicka på Ändra-knappen. Du kommer att se ett alternativ för att ändra din mejladress. Klicka på Ändra mejladress-knappen. Du kommer sedan att få ett automatiskt email skickat till mejladressen som är registrerad på ditt konto. Klicka på länken i mejlet. Du kommer att omdirigeras till en webbsida. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra ändringen.

Om du stöter på några problem under denna process, kontakta oss då gärna!