Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

System Requirements for Might and Magic Heroes VII

FRÅGA:

What are the system requirements for Might and Magic Heroes VII?

SVAR:


Minimum requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 660 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)

Recommended requirements:

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64bit)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6100 @ 3.3 GHz
RAM: 6 GB
Video card: NVidia GeForce GTX670 or AMD Radeon HD7870 (2048 MB VRAM)

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.