Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported steering wheels for Driver San Francisco

FRÅGA:

Which steering wheels are supported for Driver San Francisco?

 

SVAR:


Please find a list of supported steeringwheels for Driver San Francisco below:

- Logitech Momo Racing Force Feedback Lenkrad
- Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition Lenkrad
- Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback Lenkrad
- Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in-1 Lenkrad
- Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Lenkrad
- Thrustmaster Universal Challenge 5-in1 Lenkrad

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.