Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC

FRÅGA:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC?

SVAR:


Supported OS: Mac OS X 10.5 Leopard or 10.6 Snow Leopard only
Processor: Intel Core 2 Duo 3.06Ghz or better (Intel Core i5 2.66Ghz or better recommended)
RAM: 4 GB
Video Card: 256 MB (512 MB recommended) (see supported list*)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: keyboard, mouse

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce GT 120 series or higher
ATI RADEON HD 4670 series or higher

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.