Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Capitalism II Minimum Requirements

FRÅGA:

What are the Minimum System Requirements for Capitalism II?

SVAR:


  • Windows 95/98/2000/ME/XP
  • Pentium II 233 (PII 350 recommended)
  • 64MB RAM (128 MB recommended)
  • 4x CD-ROM/DVD-ROM Drive
  • 250 MB free hard disk space
  • Video card with DirectX 8 compatible Driver
  • DirectX 8 compatible sound card
  • Multiplayer support (2-7 players) 56.6 Kbps or faster connection for Internet play; TCP/IP or IPX compliant network.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.