A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Supported peripherals for Atomega

QUESTÃO:

What controllers are supported in Atomega?

RESPONDA:

List of supported controllers on PC

Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work.
Please contact the controller manufacturer for assistance.

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article