A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System Requirements For Far Cry: Primal

QUESTÃO:

What are the system requirements for Far Cry: Primal?

RESPONDA:

Minimum requirements

Operating System: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i3-550 @ 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video card: Nvidia GeForce GTX 460 (1GB VRAM) or AMD Radeon HD5770 (1GB VRAM)
Hard Drive: 20GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller

Recommended requirements

Operating System: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video card: Nvidia GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 280X or better (2GB VRAM)
Hard Drive: 20GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller

Supported Video Cards at Release Time:
AMD Radeon HD 5770 (1 GB VRAM) or better, HD 7000 / 200  / 300 / Fury X series
NVIDIA GeForce GTX 460 (1 GB VRAM) or better, GTX 500 / 600 / 700 / 900 / TITAN series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.