A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System Requirements for Assassin's Creed Chronicles: China

QUESTÃO:

What are the system requirements for Assassin's Creed Chronicles: China

RESPONDA:

Minimum Specifications:

Supported OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64 bit versions)
Processor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Memory: 2GB or more.
Video Card:  nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Video Drivers: nVidia GeForce 347.52 and AMD Catalyst Omega 14.12
Disc Media: Digital only. No CD
Hard Drive Space: 3GB
Multiplayer: N/A
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller
Internet: Broadband connection required for activation/registration

Recommended Specifications:

Supported OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64 bit versions)
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4GB or more
Video card: nVidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD5870 or better (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Video Drivers: nVidia GeForce 347.52 and AMD Catalyst Omega 14.12
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller
Internet: Broadband connection required for activation/registration

Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce GTX 450 or better, GTX 500, GTX 600, GTX 700 series;
AMD Radeon HD5770 or better, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200 series