A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Grow Home

QUESTÃO:

User-added image

What are the system requirements for Grow Home?

RESPONDA:

Below are the Minimum & Recommended system requirements for Grow Home:

Minimum:
OS:                                 Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (both 32 and 64bit versions)
Processor:                    Intel Core2Duo E7300 @ 2.5 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Memory:                        2 GB RAM
Graphics:                      nVidia GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM)
DirectX:                         Version 9.0c
Network:                        Broadband Internet connection
Hard Drive:                   1 GB available space
Sound Card:                 DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Additional:                    Best played with a gamepad

Recommended:
OS:                                 Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (both 32 and 64bit versions)
Processor:                    Intel Core i3 550 @ 3.0 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory:                       4 GB RAM
Graphics:                     nVidia GeForce GTX560Ti or AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM)
Hard Drive:                  1 GB available space
Sound Card:                DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Additional:                   Best played with a gamepad