A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System Requirements for Assassin's Creed Unity

QUESTÃO:

​What are the system requirements for Assassin's Creed Unity?

RESPONDA:

Minimum requirements

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64 bit versions only).
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 6 GB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Hard Drive Space: 50 GB available space​​
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller (or compatible) optional.

Recommended requirements

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64 bit versions only).
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
RAM: 8 GB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Hard Drive Space: 50 GB available space​​
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Peripherals: Keyboard, mouse, Xbox 360 controller (or compatible) optional.

Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce GTX680 or better, GTX700, GTX900 series
AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.