A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Child of Light

QUESTÃO:

What are the system requirements for Child of Light?

RESPONDA:

Minimum requirements

Operating System:
 Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8/8.1
Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Duo E8200 or 2.8 GHz AMD Athlon II X2 240
RAM: 2 GB
Video card: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 2900XT (512 MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9.0c
Hard drive space: 3 GB
Supported peripherals: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360)
Internet connection: Broadband connection

Recommended requirements

Operating System:
Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8/8.1
Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Quad Q8400 or 2.6 GHz AMD Athlon II X4 620
RAM: 4 GB
Video card: NVIDIA GeForce 9600GT or AMD Radeon HD4870, or better
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9.0c
Hard drive space: 3 GB
Supported peripherals: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360)
Internet connection: Broadband connection

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration. Please check this article for more information.