A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System Requirements for Rocksmith

QUESTÃO:

What are the system requirements for Rocksmith on PC?

RESPONDA:

PC minimum requirements

OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 2.0 GHz Intel Core2 Duo E4400 or 2.0 GHz AMD Athlon64 X2 3800+ (2.6 GHz Intel Core2 Duo E6750 or 3.0 GHz AMD Athlon64 X2 6000+ or better recommended)
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher see supported list*
Hard Drive Space: 12 GB or more
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Peripherals: Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required), Windows-compatible keyboard, mouse.

*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce 8600 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.