A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System Requirements for Driver: San Francisco on Mac

QUESTÃO:

What are the System Requirements for Driver: San Francisco on Mac?

RESPONDA:

Minimum hardware requirements

Supported OS: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
Processor: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Video Card: 512MB video card (see supported list*)
Hard Drive Space: 11 GB

Recommended hardware requirements
Processor: Intel Core i7
RAM: 3GB RAM
Video Card: 1024MB video card (see supported list*)

* Supported list of video cards
- ATI Radeon Radeon HD 2000 Series, Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series, Radeon HD 6000 Series