A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC?

RESPONDA:

Supported OS: Mac OS X 10.5 Leopard or 10.6 Snow Leopard only
Processor: Intel Core 2 Duo 3.06Ghz or better (Intel Core i5 2.66Ghz or better recommended)
RAM: 4 GB
Video Card: 256 MB (512 MB recommended) (see supported list*)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: keyboard, mouse

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce GT 120 series or higher
ATI RADEON HD 4670 series or higher

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.