O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Recommended Requirements

QUESTÃO:

What are the recommended requirements for Champions of Anteria?

RESPOSTA:

Minimum Specifications

Supported OS: ​ Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10 (64bit versions)
Processor:  Intel i3 2120 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4GB
Video Card:  nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770* (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard Drive Space:  12 GB

Recommended Specifications

Processor:  Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Memory:  8GB​ or more
Video Card:  nVidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD7870 or better* (2048MB VRAM, with Shader Model 5.0)  ​
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

*AMD Radeon™ R9 285/R9 380 Gaming Graphics Cards may work but are not officially supported.