O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Anno 2070?

RESPOSTA:

In order to run Anno 2070 properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2 GHz Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 or better
Memory: 2 GB
Video Card: 12 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant
Hard Drive Space: 5 GB available space

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2 GHz Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 or better
Memory: 4 GB
Video Card: 12 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX: 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant
Hard Drive Space: 5 GB

Supported Video Cards at Time of Release
ATI Radeon™ X1000/HD 2000/3000/4000/5000/6000 series
NVIDIA® GeForce® 7/8/9/100/200/300/400/500 series​

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.