O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Heroes of Might & Magic VI?

RESPOSTA:

In order to run this game properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements

Operating System: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 (only)
Processor: 2 GHz Intel Core2 Duo E4400 or 2.6 GHz AMD Athlon X2 5000+ or better
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
Video card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant video card w/ Shader Model 3.0 (*see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse
Multiplayer: 128 kbps Broadband Internet connection

Recommended System Configuration

Operating System: Windows 7
Processor: 2 GHz Intel Core 2 Duo E6400 or 2.8 GHz AMD Athlon II X2 240, AMD Phenom or better
Video card: 1 GB NVIDIA Geforce GTX 200 or ATI Radeon HD 4000 or better
RAM: 2 GB

*Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce 8600 / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series
ATI RADEON HD 2600 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 series

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. The Game was not tested with onboard graphics cards, including laptops.

Please note that video cards that do not support hardware pixel shaders version 3.0 or better do not fully meet the game's minimum spec and will therefore suffer performance issues.