O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed: Brotherhood on the MAC?

RESPOSTA:

In order to run Assassin's Creed: Brotherhood properly, your MAC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Mac OS X 10.5 or OSX 10.6 (only)
Processor: 3.06 GHz Intel Core2 Duo
Memory: 3 GB
Video Card: 256 MB dedicated video card with Shader model 3.0 or higher (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
Hard Drive Space: 9  GB available space
Supported peripherals:
Keyboard + Mouse
Xbox 360 Controller
PlayStation 3 Controller

Recommended System Specifications
Supported OS: Mac OS X 10.5 or OSX 10.6 (only)
Processor: Intel Core i7 recommended
Memory: 3 GB
Video Card: 256 MB dedicated video card with Shader model 3.0 or higher see supported list*
DirectX: 9.0
Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
Hard Drive Space: 9 GB available space

*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON  HD 2000/3000/4000/5000/6000 series
NVIDIA GeForce 8/9/100/200/300/400/500 series

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.