O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements for Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East?

RESPOSTA:

In order to run this game properly, your PC should meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: Windows 2000 / XP / Vista (Only)
Processor: 1.5 GHz Pentium 4 or Athlon or higher (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 or higher recommended)
RAM: 1 GB (2 GB recommended)
Video Card: 128 MB Directx 9.0c – compliant video card (256 MB recommended) (*See supported list)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card
DirectX Version: Direct X 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or better
Hard Drive Space: 3 GB
Peripherals Supported: Windows compatible mouse, keyboard
Multiplayer: 128 kbps upstream or faster broadband connection

*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA GeForce 4 Ti / FX / 6 / 7 / 8 series (Geforce 4 MX NOT supported
ATI Radeon 8500 /9 / X series
Intel 915 / 945 / 965 / 3100

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.