O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Resident Evil 4?

RESPOSTA:

In order for this game for run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: Windows 2000/XP (only)
Processor: 1.4 GHz Pentium 4 or AMD Athlon (2.4 GHz Pentium 4 or AMD Athlon recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant AGP / PCI Express w/ Shader 2.0 or higher (256 MB recommended for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
DVD-ROM: 4x or faster DVD-ROM
Hard Drive Space: 7 GB (full install only)
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, Windows-compatible gamepad (4-axis dual analog sticks with 12 or more buttons required)

Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA GeForce 6 / 7 families
ATI Radeon X series (X200 NOT supported)

Laptop versions of chipsets may work but are not supported.

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disc and virtual drives.