Anulowanie Twojej subskrypcji UPLAY+

PYTANIE:

Jak anulować moją subskrypcję UPLAY+?

ODPOWIEDŹ:


Jeśli zdecydujesz się, aby anulować swoją subskrypcję, zostanie ona aktywna do ostatniego dnia okresu, na który ją wykupiłeś oraz nie zostaniesz obciążony za kolejny miesiąc.

Subskrypcje można anulować w dowolnym momencie, bez potrzeby wcześniejszego powiadamiania. Po anulowaniu subskrypcja przestanie być aktywna i nie odnowi się samoczynnie.

Jeśli otrzymałeś już fakturę ze szczegółami dotyczącymi następnej płatności, oznacza to, że subskrypcja została przedłużona na następny miesiąc.

W takim przypadku ta płatność może nadal zostać naliczona przy użyciu infomacji rozliczeniowych podanych początkowo, nawet jeśli anulujesz subskrypcję lub usuniesz konto Ubisoft. Jeśli anulujesz subskrypcję, nie zostaniesz obciążony ponownie po tej ostatniej płatności.

Proszę mieć na uwadze, że subskrypcję UPLAY+ można anulować najwcześniej po 30 minutach otrzymaniu potwierdzenia zamówienia UPLAY+

Aby anulować subskrypcję, proszę postępować zgodnie z krokami poniżej:

Ubisoft Store
• Przejdź do zakładki moje subskrypcje.
 
User-added image
 
• Kliknij na anuluj subskrypcję
• Zostaniesz przeniesiony do następnej strony, gdzie musisz zejść na sam dół strony, aby potwierdzić chęć anulowania subskrypcji. 

User-added image
 
• Kliknij na Tak, anuluj moją subskrypcję, aby potwierdzić proces. 

Gdy już anulujesz subskrypcje, jej status w zakładce moje subskrypcje zmieni się z aktywne na nie aktywne. Przycisk do anulowania powinien również zniknąć. 

Uplay
• Kliknij na nazwę swojego konta w prawym górnym rogu.
• Na liście która się pojawi, wybierz informacje o koncie.

User-added image
 
• Znajdź pozycję UPLAY+, a następnie kliknij, zarządzaj. Przeniesie cię to do zakładki moje subskrypcje w przeglądarce internetowej.
• Kliknij anuluj subskrypcję
• Zostaniesz przeniesiony do następnej strony, gdzie musisz zejść na sam dół strony, aby potwierdzić chęć anulowania subskrypcji.

User-added image
 
• Kliknij na Tak, anuluj moją subskrypcję, aby potwierdzić proces. 

Gdy już anulujesz subskrypcje, przycisk Anuluj człoknowstwo zniknie z zakładki Moja subskrypcja.


W przypadku gier, które zapisać można jedynie lokalnie, postęp zostanie utracony, jeśli anulujesz subskrypcję i odinstalujesz grę. Więcej informacji znajdziesz w naszych artykułach o zapisach Cloud i zawartości premium.

Odwiedź naszą sekcję poświęconą UPLAY+ jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące tej usługi. 

Jeśli nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie, skontaktuj się z nami
 

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.