Wyłączenie synchronizacji stanów zapisu Cloud w Uplay

PYTANIE:

Czy mogę wyłączyć synchronizację stanów zapisu Cloud? Jeżeli tak, w jaki sposób?

ODPOWIEDŹ:


Tak, synchronizację stanów zapisu Cloud w aplikacji Uplay można wyłączyć w następujący sposób:


- Uruchom aplikację Uplay i zaloguj się na swoje konto.
- Otwórz menu opcji klikając na User-added image i wybierz Ustawienia.
- W sekcji Ogólne odznacz opcję Włącz synchronizację stanów zapisów Cloud.
 
User-added image

Synchronizację można włączyć ponownie w dowolnym momencie, zaznaczając powyższą opcję ponownie.  

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.