Viaplay-tilbud for South Park: The Fractured But Whole

SPØRSMÅL:

Hva trenger jeg å vite om Viaplay-tilbudet for South Park: The Fractured But Whole?

RESPONSE:

Ved kjøp av South Park: The Fractured But Whole på Xbox One og Collector Edition på PC i nordiske land (Danmark, Sverige, Norge og Finland) får du et to måneders abonnement på Viaplay uten tillegg i prisen.

Når det gjelder fysiske utgaver, skal du finne Viaplay-koden i spillemballasjen. Hvis du har kjøpt en digital versjon, blir du tilsendt koden per e-post.

Du innløser Viaplay-koden ved å følge fremgangsmåten under:

1. Gå til viaplay.com/southpark
2. Skriv inn koden din
3. Registrer en konto

For å aktivere Viaplay på Xbox må du:

1. Koble Xbox til hjemmenettverket ditt
2. Logge på Viaplay-kontoen din via Viaplay-appen

På PC kan du bruke Viaplay i nettleseren.

Hvis du får problemer med å løse inn koden, kan du kontakte Viasats kundeservice. De har bedre forutsetninger for å svare på spørsmål om Viaplay-aktivering.

Danmark: http://kundeservice.viaplay.dk/
Sverige: https://kundservice.viaplay.se/
Norge: http://kundeservice.viaplay.no/
Finland: http://asiakaspalvelu.viaplay.fi/