Holdbarhetstid for Club Units

SPØRSMÅL:

Hva skal jeg vite om Club Units og deres utløp?

RESPONSE:

Hva er Club Units?
Kan jeg bruke Club Units i alle Ubisoft-spill?
Hvordan vises Club Units på kontoen min?
Hvor kan jeg sjekke Club Units-saldoen min?
​​​​​​Hvordan kan jeg se transaksjonshistorikken min?
Kan jeg gi mine Club Units til noen andre?
Hva er reglene for gyldighetsperioden for Club Units?
Når begynner forfallsreglene?
Hvor lang tid har jeg på meg til å bruke Units?
Hvordan kalkuleres antallet Club Units som forfaller ved slutten av hver måned?
Hvordan kan jeg se hvor mange av mine Club Units som kommer til å forfalle ved slutten av hver måned?
Hvordan løser jeg inn Club Units?
Kan jeg hente tilbake Club Units som har forfalt?
Er systemet likt for alle spillere fra hele verden?
Gjelder gyldighetsperioden for XP og nivå også?

Hva er Club Units?
Units er «lojalitetspoeng» som kan kun brukes i Ubisoft Club. Du får dem ved å fullføre klassiske utfordringer i Ubisoft-spillene dine eller ved å kjøpe ting i Ubisoft Store.

Poengene kan du bytte inn mot belønninger i spill eller rabatter i Ubisoft Store.

Du kan se saldoen til kontoen din ved å gå til Ubisoft Club-nettsiden.

Kan jeg bruke Club Units i alle Ubisoft-spill?
Det har bare én konto for alle dine Club Units, som innebærer at du kan løse dem inn i valgfritt spill.

Hvordan vises Club Units på kontoen min?
Så fort du har mottatt Club Units i et spill, vil de automatisk bli lagt til på kontoen når du er tilkoblet.

Om du ser etter saldoen din på ubisoftclub.com, må du kanskje oppdatere visningen av siden for at de skal vises.

Vær obs på at det kan ta noen dager før Units vises på Ubisoft-kontoen din.

Hvor kan jeg sjekke Club Units-saldoen min?
Du finner Club Units-sadloen din på Ubisoft Club:
- ubisoftclub.com,
- Ubisoft Club på mobil,
- Uplay PC-klienten eller direkte ved å klikke på Ubisoft Club på hovedmenyen til et spill.

Hvordan kan jeg se transaksjonshistorikken min?
Alle transaksjoner for Ubisoft-kontoen din vises på account.ubisoft.com.

Du finner alle transaksjonene dine under fanen «Transaksjonslogg for Ubisoft Club».

Kan jeg gi mine Club Units til noen andre?
Units er knyttet til Ubisoft-kontoen din og kan ikke overføres til andre.

Hva er reglene for gyldighetsperioden for Club Units?
Etter 1. april 2019 kommer du til å ha 24 måneder på deg til å løse inn Club Units du opparbeider via spillopplevelsene dine eller ved å gjøre kvalifiserende kjøp på Ubisoft Store.

Etter 24 måneder vil Club Units forfalle og automatisk forsvinne fra Ubisoft-kontoen din.

Hver gang du løser inn Club Units vil eldste Club Units bli innløst først.

Når begynner forfallsreglene?
Forfallsreglene trår inn i effekt 1. april 2019.

På den siste dagen hver måned, vil alle Units du ikke har løst inn og som er over 2 år gamle forfalle.

Hvor lang tid har jeg på meg til å bruke Units?
Etter 1. april 2019 har du 24 måneder på deg å bruke dine Club Units.

Hvordan kalkuleres antallet Club Units som forfaller ved slutten av hver måned?
For å få antallet Club Units som utgår ved slutten av hver måned, sammenligner vi hvor mange Club Units du hadde for 24 måneder siden med antallet Club Units du har løst inn siden den gang.

Om du har løst inn flere Club Units enn du hadde for 24 måneder siden, vil ingen Club Units forfalle.

Om du derimot har løst inn færre Club Units enn det du hadde for 24 måneder siden, vil differansen forfalle på den siste dagen av gjeldende måned.

Hvordan kan jeg se hvor mange av mine Club Units som kommer til å forfalle ved slutten av hver måned?
Her kan du se hvor mange Club Units som kommer til å forfalle, om du velger å ikke løse dem inn.

Hvordan løser jeg inn Club Units?
Du har allerede mange måter å løse inn Club Units på, inkludert over 800 belønninger fra Ubisoft-katalogen som kan løses inn med Club Units.

I tillegg kan du bruke 100 Club Units for å få en rabattkupong som gir 20 % rabatt på ditt nestes kjøp fra Ubisoft Store*.

*Reglene varierer etter land - Spesifikke lokale betingelser finner du på Ubisoft Store-nettsiden.

Kan jeg hente tilbake Club Units som har forfalt?
Når Club Units har gått ut på dato og forfalt, forsvinner de fra Ubisoft-kontoen din og du kan ikke få de tilbake.

Er systemet likt for alle spillere fra hele verden?
Reglene varier per land. Om du bor i Canada, klikk her.

Du kan se hvilket land som er knyttet til kontoen din ved å logge inn på account.ubisoft.com.

Om du tror informasjonen for kontoen din er feil, ta kontakt med kundestøtte.

Gjelder gyldighetsperioden for XP og nivå også?
Gyldighetsreglene gjelder kun for Club Units. Club XP og nivåer har ikke slike regler.

Du kan ikke miste XP over tid.