Endre e-postadressen på din Ubisoft-konto

SPØRSMÅL:

Jeg vil endre e-postadressen på min Ubisoft-konto. Hvordan gjør jeg det?

RESPONSE:

Hvis du vil endre e-postadressen som for øyeblikket er knyttet til din Ubisoft-konto så kan du gå til konto innstillinger.
Når du er innlogget, naviger til Kontoinformasjon> Personlig informasjon.

User-added image

Klikk på Rediger-knappen. Du vil få ett valg om å endre e-postadressen. Klikk på knappen Endre E-post. Du vil da bli sendt en automatisk e-post til adressen som er på kontoen din. Klikk på linken i e-posten. Du blir deretter omdirigert til et nettsted. Følg stegene på skjermen for å fullføre endringen.

Hvis du støter på problemer med denne prosessen så er du velkommen til å kontakte oss!