FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

System Requirements for Driver: San Francisco on Mac

SPØRSMÅL:

What are the System Requirements for Driver: San Francisco on Mac?

RESPONSE:


Minimum hardware requirements

Supported OS: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
Processor: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Video Card: 512MB video card (see supported list*)
Hard Drive Space: 11 GB

Recommended hardware requirements
Processor: Intel Core i7
RAM: 3GB RAM
Video Card: 1024MB video card (see supported list*)

* Supported list of video cards
- ATI Radeon Radeon HD 2000 Series, Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series, Radeon HD 6000 Series

 


Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.