FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

Minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC

SPØRSMÅL:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed 2 for MAC?

RESPONSE:


Supported OS: Mac OS X 10.5 Leopard or 10.6 Snow Leopard only
Processor: Intel Core 2 Duo 3.06Ghz or better (Intel Core i5 2.66Ghz or better recommended)
RAM: 4 GB
Video Card: 256 MB (512 MB recommended) (see supported list*)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: keyboard, mouse

*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce GT 120 series or higher
ATI RADEON HD 4670 series or higher

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.