Prestatie Problemen in For Honor

VRAAG:

For Honor loopt niet zo soepel als ik had verwacht. Wat kan ik doen om de prestaties te verbeteren?

ANTWOORD:

Onze teams hebben For Honor geoptimaliseerd om zo soepel mogelijk te lopen op een gevarieerd aantal systemen, maar als je prestatieproblemen ervaart, zoals lage framerate, scherm bevriezing, lags, kan de volgende informatie je helpen om de oorzaak te vinden en de situatie op te lossen.

Systeem Vereisten

Een goede eerste stap is om de systeem vereisten voor het spel te checken.

Mijn systeem voldoet aan de minimale vereisten
Het spel zal lopen op lagere grafische instellingen, maar hogere grafische instellingen zullen uw systeem belasten.

Mijn systeem voldoet aan de aanbevolen vereisten
Het spel zal lopen in de overgrote meerderheid van de gevallen, maar specifieke grafische instellingen hebben behoefte aan een meer krachtige gaming-systeem.

Basale probleemoplossende stappen

Als het spel niet soepel draait, adviseren wij u om door de basic PC troubleshooting te gaan. Vooral nuttig stappen in deze situaties
- Het bijwerken van de videokaart drivers
- Zorgen dat uw besturingssysteem up-to-date
Raadpleeg  het artikel voor meer informatie over deze stappen en anderen stappen die nuttig zou kunnen zijn.

Verander de grafische instellingen
Een gemakkelijke manier om de prestaties te verhogen is om naar de grafische opties te gaan en probeer de instellingen van de parameters op lagere instellingen te plaatsen. Om dit scherm te bereiken:
- Vanuit het hoofdmenu, selecteert u het tabblad Opties en klik op Graphics
- Op dit scherm, zult u in staat zijn om de Quality Preset te veranderen naar een lagere instelling of om de instellingen bij te stellen. Houd er rekening mee dat sommige van die opties veeleisender zijn dan anderen.
- Probeer bijvoorbeeld om te experimenteren met de VSync instellingen, deze kunnen een impact hebben op uw FPS rate.

Merk op dat er een handige kleine grafiek in de rechterbovenhoek van het scherm toont  hoeveel VRAM beschikbaar is op uw GPU, en de verwachte hoeveelheid VRAM die instellingen die u kiest zal vergen. Over deze beschikbare VRAM gaan zal zeer waarschijnlijk leiden tot tragere prestaties.

Contacteer ons

Als je voldoet aan de systeem vereisten en je merkt dat nog steeds niet in staat bent om het spel te draaien, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team. Merk op dat voor de technische zaken zoals deze, best een Dxdiag en Msinfo toevoegt aan uw zaak. Dit zal onze agenten helpen om u te voorzien van een oplossing.