Uitschakelen van Achtergrond Toepassingen

VRAAG:

Hoe achtergrond toepassingen uit te schakelen?

ANTWOORD:

Bepaalde Microsoft-services of software van derden die op de achtergrond wordt uitgevoerd kunnen uw games beïnvloeden.

Het tijdelijk uitschakelen van deze kan helpen u te identificeren of één van deze toepassingen het probleem is en verder gaan met het achterhalen welke het is. Raadpleeg dit officiële Microsoft-artikel voor meer informatie over het uitvoeren van een schone start.

Het controleren of een achtergrond applicatie een probleem veroorzaakt

Voordat u deze stappen probeert, sluit alle geopende programma's en herstart je systeem. Als het eenmaal is heropgestart:
- Drukt u op Windows-toets + R.
- In het vak dat verschijnt, typ msconfig en druk op Enter.
- In het venster, kies Selectieve opstart
- Ontvink Laad opstart items.
- Klik op Herstart om uw systeem te herstarten.
Controleer de situatie opnieuw. Als het probleem niet meer optreedt, is het waarschijnlijk dat een achtergrond applicatie het probleem is.

Controleren welke achtergrondtoepassing het probleem veroorzaakt

Voordat u deze stappen probeert, sluit u alle geopende programma's en start u uw systeem opnieuw op. Zodra het opnieuw is opgestart: Als het probleem niet opnieuw optreedt, volgt u dezelfde stappen, maar vinkt u het volgende opstartitem in de lijst aan en start u de computer opnieuw op.

Herhaal dit totdat het probleem zich opnieuw voordoet: het laatste opstartonderdeel dat u hebt gecontroleerd, is het item dat het probleem veroorzaakt. U kunt alle anderen inschakelen en deze uitgeschakeld laten.

Let op dat een selectieve opstart waarschijnlijk firewall- en beveiligingssoftware uitschakelt. Vergeet niet om uw beveiligingssoftware opnieuw te activeren nadat u klaar bent met het testen van het spel.

Het identificeren van de problematische niet-Microsoft-services

U kunt eenvoudig meerdere niet-Microsoft-services uitschakelen door de onderstaande stappen te volgen:
- Druk op Windows-toets + R.
- In het vak dat verschijnt, typ msconfig en druk op Enter.
- Selecteer het tabblad Services.
- Vink Verberg alle Microsoft-services aan.
Let op! Deze stap is erg belangrijk. Als u dit overslaat, zorgt dit er voor dat uw systeem niet meer kan opstarten. Ubisoft ziet dit niet graag gebeuren, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele negatieve consequenties.
- Klik op Alles uitschakelen of vink de selectievakjes van de services die u wilt uitschakelen handmatig uit..
- Herstart de pc
Als u ervoor kiest om services handmatig uit te schakelen, kunt u dit proces herhalen totdat u de problematische service identificeert.

Software die mogelijk interfereert met Ubisoft games

De volgende lijst met voorbeelden is niet uitputtend en alleen adviserend:

Overlays op volledig schermOverwolf
Hardware monitoring softwareMSI Afterburner, Riva Tuner
Peer-to-Peer softwareBitTorrent, uTorrent
RGB Controllers or game optimisersRazer Synapse, SteelSeries Engine
Streaming applicatiesOBS, XSplit Gamecaster
Software die van invloed is op applicatiesf.lux, Nexus Launcher
VPN softwareHamachi
Video chat servicesSkype
Virtualisatie softwareVmware
VoIP applicatiesDiscord, TeamSpeak
We raden ook aan experimentele functies uit te schakelen die beschikbaar zijn via NVIDIA GeForce Experience en Radeon-instellingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog andere vragen heeft.