Opnieuw installeren van ondersteunende software

VRAAG:

Mijn spel crasht en tot nu toe heb ik de oorzaak niet gevonden. Wat kan ik proberen om het probleem op te lossen?

ANTWOORD:

Als je spel crasht  voor geen waarneembare reden, kunt u proberen om de ondersteunende software opnieuw te installeren zoals Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.

Dit is makkelijk te doen, omdat de benodigde software al in uw installatiemap is inbegrepen. Hier zijn de gedetailleerde stappen:

- In de eerste plaats navigeer gewoon naar de map waarin je spel is geïnstalleerd. Als je Uplay PC op de standaardlocatie hebt geïnstalleerd, is het waarschijnlijk C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher \ spellen \ [Het spel dat crasht] \ Support

Zie de onderstaande screenshot voor een voorbeeld van de map voor The Crew:

User-added image

- De supportmap moet een andere map met de naam Software bevatten. Open deze map.

User-added image

- Binnen vindt u de installatie pakketten voor de ondersteunende software die uw spel vereist. Het zal ook een Uplay installer omvatten, negeer deze.
- Herinstalleer de andere software in die map opnieuw. Mogelijk wordt u verteld dat je al nieuwere versies hebt geïnstalleerd
- In dat geval annuleert u de installatie en ga naar de volgende.

Herstart uw computer na de herinstallatie en test het spel opnieuw. Als dit probleem blijft aanhouden, neem dan contact met ons op!