Hoe uw internetverbinding testen op de Xbox

VRAAG:

Ik ervaar vertragingen of onderbrekingen tijdens het spelen van mijn spel online op Xbox One. Hoe kan ik controleren of er iets mis is met mijn verbinding?

ANTWOORD:

Als u verbindingsproblemen ondervindt op de Xbox One, kunt u de status van uw console's internet verbinding controleren. Dit is hoe je dit kan doen:

- Start op de Xbox One Dashboard.
- Ga naar de Instellingen Tab links .
- Kies Alle Instellingen.
- Selecteer de Netwerk tab en klik op Netwerk Instellingen

User-added image
Daar ziet u de NAT Type van uw verbinding: Open, Moderate or Strict.

Als deze test uw verbinding aantoont als ofwel Matige of Strict kunt u problemen met de online verbinding of de verbinding met andere spelers ervaren. Er zijn een aantal stappen die u kunt proberen om de connectiviteit te verbeteren:
1. Reset uw netwerk hardware
2. Forward poorten
3. Plaats de console into the DMZ
4. Kijk voor Externe Beperkingen

Als u hulp nodig hebt met deze stappen, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie bekijk de Xbox website. Als je meer assistentie nodig hebt met het verbeteren van uw Xbox One's internet connectie, raden wij aan dat u contact opneemt met Xbox Support