Een MSinfo rapport zenden naar Support

VRAAG:

Ik werd gevraagd om een Msinfo rapport aan te maken. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Om een MSinfo rapport aan te maken, volg dan de onderstaande stappen:

- Druk tegelijk op de Windows-toets en druk op 'R'
- Op het scherm ziet u een nu een venster met de naam 'Uitvoeren'. Typ in dit venster 'msinfo32', zoals hieronder te zien:
Right click on the image to save it to your computer.

- Na het indrukken van de OK-knop (of Enter op uw toetsenbord) krijgt u een nieuw venster genaamd Systeem Informatie te zien.
- Om het rapport op te slaan moet je klikken op Bestand, en vervolgens uit het menu moet je exporteren kiezen.
- Kies In het nieuwe venster waar u het bestand wilt opslaan en zorg ervoor dat het wordt opgeslagen als een tekstbestand (.txt).

Right click on the image to save it to your computer.
Sequentie versneld voor demonstratieredenen.

Zodra u het bestand hebt aangemaakt, dan kunt u deze koppelen aan uw bericht. Om dit te doen, gebruik dan de knop '+ Bestanden toevoegen', zoals hieronder te zien: