Systeemvereisten voor The Division 2

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor The Division 2?

ANTWOORD:

Minimum systeemvereisten - 1080p (30 FPS)

OS
: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD FX 6350, Intel Core i5-2500K (meer details hieronder) (SSE 4.2 en AVX ondersteuning vereist)
Video: AMD R9 280X of NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)  (meer details hieronder)
Geheugen: 8GB RAM
DirectX: DirectX 11 of DirectX 12
Harde schijf: tot 50 GB.
Internet: Een permanente internetverbinding is vereist om het spel te downloaden en te spelen.
Multiplayer: breedbandverbinding met 512 kbps upstream

Aanbevolen systeemvereisten - 1080p (60 FPS)

OS
: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD Ryzen 5 1500X, Intel Core i7-4790 (meer details hieronder) (SSE 4.2 en AVX ondersteuning vereist)
Video: AMD RX 480 of NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB VRAM met Shader Model 6.0 of beter) (meer details hieronder)
Geheugen: 8GB RAM
DirectX: DirectX 12
Harde schijf: tot 50 GB.
Internet: Een permanente internetverbinding is vereist om het spel te downloaden en te spelen.
Multiplayer: breedbandverbinding met 512 kbps upstream

Hoge 1440p-configuratie - (60 FPS)

OS
: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD Ryzen 7 1700X of Intel Core i7-6700K (meer details hieronder) (SSE 4.2 en AVX ondersteuning vereist)
Video:  AMD RX Vega 56 of NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB VRAM met Shader Model 6.0 of beter) (meer details hieronder)
Geheugen: 16GB RAM
DirectX: DirectX 12
Harde schijf: tot 50 GB.
Internet: Een permanente internetverbinding is vereist om het spel te downloaden en te spelen.
Multiplayer: breedbandverbinding met 512 kbps upstream

Elite 4K Configuratie (60 FPS):

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processor: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core i7-8700K (meer details hieronder) (SSE 4.2 en AVX ondersteuning vereist)
Video: AMD Radeon VII of NVIDIA GeForce RTX 2080 TI (11GB VRAM met Shader Model 6.0 of beter) (meer details hieronder)
Memory: 16GB RAM
DirectX: DirectX 12
Harde schijf: tot 50 GB.
Internet: Een permanente internetverbinding is vereist om het spel te downloaden en te spelen.
Multiplayer: breedbandverbinding met 512 kbps upstream
User-added image

Ondersteunde AMD CPUs op het moment van uitgave:
AMD FX series: AMD FX-6350 of beter
AMD Ryzen series: Ryzen 3 1200 of beter

Ondersteunde Intel CPUs op het moment van uitgave:
Intel 2nd gen: Intel Core i5-2500k of beter
Intel 3rd gen: Intel Core i5-3330 of beter
Intel 4th gen: Intel Core i3-4350 of beter
Intel 6th gen: Intel Core i3-6100 of beter
Intel 7th gen: Intel Core i3-7100 of beter
Intel 8th gen: Intel Core i3-8100 of beter

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
GeForce GTX700 series: GeForce GTX 780 of beter
GeForce GTX900 series: GeForce GTX 950 of beter
GeForce GTX10-Series: GeForce GTX 1050 of beter
GeForce RTX20-Series: GeForce RTX 2070 of beter
Radeon 200 series: Radeon R9 280X of beter
Radeon 300/Fury X series: Radeon R9 380 of beter
Radeon 400 series: Radeon RX 460 of beter
Radeon Vega series: RX Vega 56 of beter
Radeon VII series

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

De volgende functies zijn niet beschikbaar in The Division 2 - SLI en Crossfire.

Dolby Atmos wordt ondersteund op zowel PC als Xbox, maar vereist Windows 10-versie 16299 op PC.

Series of modellen van CPUs/GPUs niet genoemd in de lijst hierboven worden niet officieel ondersteund en kunnen mogelijk het niet spel optimaal, of in zijn geheel, draaien door technische limitaties.