Knipperende of schuddende camera op Windows 10

VRAAG:

Waarom knippert het scherm tijdens het spelen? Kan ik dit oplossen?

ANTWOORD:

Kom je een probleem tegen waar de camera knippert of schudt op windows 10? Volg dan alstublieft de de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:
  1. Open de Windows Verkenner en navigeer naar de installatiemap van het spel. De standaard locatie is: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations
  2. Eenmaal in deze map, zoekt u het bestand: systemdetection.dll . Hernoem dit bestand naar systemdetection_0.dll
  3. Start het spel opnieuw op.
Het probleem zou nu opgelost moeten zijn.

Als u nog meer hulp nodig hebt, neem dan zeker contact met ons op.