Connectiviteitsproblemen in For Honor op de PC

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van For Honor op de PC. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen.

We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Zou u verbindingsproblemen ondervinden terwijl u de game streamed op PS Now zorg er dan voor dat uw verbinding stabiel is en de voldoet aan de systeemvereisten.

Voordat u zich gaat bezighouden met het oplossen van problemen, kijkt u op onze officiële Network Service Status-website voor For Honor om te zien of deze problemen kunnen worden veroorzaakt door onderhoud, degradatie of uitval.

Voordat u de connectiviteits probleemoplossingen uitvoert, moet u begrijpen dat uw internetprovider (ISP) en de manier waarop u de verbindingssnelheid deelt, een grote rol spelen in uw ervaring van het spel.

Als u via WiFi bent verbonden, moet u ook In het achterhoofd hebben dat u uw spelervaring op het slagveld kunt verbeteren door in plaats daarvan via een Ethernet-kabel te verbinden.

Aanvullend, mocht u NAT gerelateerde problemen, of vragen hebben, dan kan dit artikel de situatie wellicht verduidelijken.

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Reset de netwerk hardware
Hiermee kan uw netwerkhardware een verse verbinding met uw ISP aanmaken

Software conflicten
Zorg ervoor dat er geen software actief is op je PC die invloed kan hebben op je verbinding

Zet UPnP aan
Sommige spelers hebben gemeld dat deze stap hen hielp om hun connectiviteitsprobleem op te lossen. UPnP staat voor Universal Plug and Play en is een functie waarmee applicaties automatisch poorten doorstuurt. Het kan worden in- of uitgeschakeld in de instellingen van uw router. Vanwege het aantal verschillende router modellen op de markt zijn we niet in staat om u precies vertellen hoe u dit kan doen op uw huis router. Wij stellen voor dat u de handleiding van de router raadpleegt of contact opneemt met uw internetprovider als u twijfelt.

Poort forwarding
Hierdoor kan de communicatie van de game server rechtstreeks worden doorgesluisd naar de pc en vice versa.

Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor For Honor

TCP: 443, 80, 14000, 14008, 14020, 14022, 14027, 14028, 14043
UDP: 3075, 3074

Hosts bestand
Dit zorgt ervoor dat een verouderde configuratie de verbinding niet kan blokkeren

Flush DNS
Verkrijg een up-to-date IP-adres van de web service waarmee u wilt verbinden

Externe beperkingen
Bekijk andere factoren die uw verbinding kunnen beinvloeden

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!