Systeemeisen voor For Honor

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor For Honor?

ANTWOORD:

Minimale systeem vereisten
Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bits versies)
Processor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 of gelijkwaardig
RAM: 4 GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX660 / GTX750ti / GTX950 / GTX1050 met 2 GB VRAM | AMD Radeon HD6970 / HD7870 / R9 270 / R9 370 / RX460 met 2 GB VRAM
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 53 GB
Peripherals: Kijkje op onze randapparatuur artikel voor meer informatie
Internet: constante internetverbinding vereist

Aanbevolen configuratie
Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bits versies)
RAM: 8 GB
Processor: Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 of gelijkwaardig
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX770 / GTX970 / GTX1060 met 3 GB VRAM of meer | AMD Radeon R9 280X / R9 380 / RX470 met 3 GB VRAM of meer
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 53 GB
Peripherals: Kijkje op onze randapparatuur artikel voor meer informatie
Internet: constante internetverbinding vereist

For Honor is het best ervaren op een breedband connectie van 3 Mbps of hoger.

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce GTX600-serie
NVIDIA GeForce GTX700-serie
NVIDIA GeForce GTX900-serie
NVIDIA GeForce GTX1000 serie

AMD Radeon HD6000 serie
AMD Radeon HD7000 serie
AMD Radeon 200-serie
AMD Radeon 300 / Fury X-serie
AMD Radeon 400 serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.