Hoe Spellen te activeren in de Oculus Home desktop-applicatie

VRAAG:

Hoe activeer en installeer ik Oculus Rift spellen op de PC?

ANTWOORD:

Ten eerste, zal u moeten de Oculus Home desktop applicatie en Uplay PC downloaden en installeren. Je kunt ze downloaden via hun respectieve websites: Oculus PC Download | Uplay PC Download

Zodra ze beide zijn geïnstalleerd, start u de Oculus Home toepassing en meld u u aan bij uw Oculus Rift account. Als je er geen hebt, klikt u op de Aanmelden knop in de linkerbenedenhoek van het venster.

U kunt de onderstaande stappen volgen voor het installatie en activering proces.

Voordat u de stappen leest, let op: Als u een activeringscode hebt die je nog moet wisselen, begint u bij stap #1. Als u het spel digitaal hebt aangeschaft en het is al zichtbaar in uw Oculus bibliotheek, ga dan naar stap #6 en start daar met het installeren van het spel. Wees er ook zeker van dat Uplay PC volledig is afgesloten voordat u de code activeerd in de Oculus Home applicatie.

1. Open de Oculus Home desktop applicatie en log in.

2. In het menu aan de linkerzijde, klikt u op Instellingen.

3. In uw account instellingen, klikt u Code inwisselen.

4. Voer uw activeringscode in en klik op Inwisselen.

5. Nadat de sleutel succesvol hebt ingegeven, krijgt u de optie Nu installeren of Later Installeren. Als u nu installeert, zal uw spel beginnen met het installeren in uw bibliotheek.

6. Als u later wilt installeren, kun je het spel installeren door te klikken op de tab Bibliotheek en vervolgens op Niet geïnstalleerd. Klik op uw spel om te beginnen met downloaden.

7. Zodra het spel is geïnstalleerd, klikt u op het spel en het zal stoppen met installeren en starten.

8. Bij de lancering van het spel zal u worden gevraagd om in te loggen op uw Ubisoft account. Typ uw aanmeldingsgegevens in en klik op Aanmelden.

9. Het spel zal je vragen het spel te sluiten door op A op de Xbox controller te drukken. Na het indrukken van A, moet het spel sluiten.

10. Je spel is nu geactiveerd op zowel uw Oculus en Ubisoft accounts, en beide accounts zijn gekoppeld! Je moet in staat zijn om het spel te vinden in zowel uw Oculus Home en Uplay PC game bibliotheken.