Systeemvereisten voor Eagle Flight

VRAAG:

Wat zijn de Systeemvereisten voor Eagle Flight op de Oculus Rift

ANTWOORD:

MINIMUM VEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz
RAM: 8 GB
Video Card: Nvidia GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9 290
Video Output: HDMI 1.3 video output
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX ondersteunde geluidskaart met de laatste stuurprogramma's
Multiplayer: ​​256 kbps of snellere breedband connectie​​​

Ondersteunde Randapparatuur:
- Oculus CV1
- Xbox One Controller of PC verenigbare gamepad
- HTC Vive
- Microsoft Mixed Reality

Opgelet: Oculus Touch is op dit moment niet ondersteund

Uplay + Oculus PC: Uw activeringssleutel moet worden ingegeven via de Oculus desktop applicatie, en u kan het spel dan downloaden via Oculus. Eenmaal gedownload, start het spel in Oculus en de Uplay desktop-applicatie wordt automatisch gestart. Voor meer informatie zie onze FAQ..

Ondersteunde Videokaarten op het moment van uitgave:
NVIDIA GeForce GTX 970, GTX 1060 of beter
AMD Radeon R9 290 of beter

Opmerking: Laptop versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.