MIKE- Fout tijdens het starten op de PC

VRAAG:

Ik krijg een foutmelding MIKE bij het starten van The Division op de PC, wat moet ik doen?

ANTWOORD:

De MIKE-fout is gerelateerd aan het feit dat het spel niet in staat is om toegang te krijgen tot uw profiel.

Als het spel nog nooit gewerkt heeft, kunt HIER te klikken om op onze algemene connectiviteitsproblemen pagina te komen voor het oplossen van deze problemen.

Als u de verbinding bent verloren en een MIKE fout krijgt wanneer u opnieuw probeert in te loggen, is dit omdat het spel probeert uw profiel te herstellen. Probeer opnieuw in 5 tot 10 minuten, dit zou u moeten toelaten om opnieuw te verbinden. In sommige gevallen kan het tot 30 minuten duren voordat u opnieuw kan verbinden.

Let op: Als u de  foutmelding "Uw progressie kan verloren gaan"  krijgt, betekent dit dat het spel het laatst werkende profiel probeert te herstellen. Dit leidt meestal tot het verliezen van maximaal 5 minuten van de vooruitgang. In sommige scenario’s kan de verloren vooruitgang ongeveer 10 min zijn.

Mocht het probleem meer dan 30 minuten duren, kunt u contact opnemen met ons door het creëren van een ticket door HIER te klikken.

Als u wacht op het herstellen van een account, kunt u een nieuwe character maken of op een andere character spelen. Dit zou u instaat stellen om te spelen in de tussentijd.