Informatie over de Seizoenspas

VRAAG:

Welke inhoud is inbegrepen in de Seizoenspas en hoe krijg ik hier toegang toe?

ANTWOORD:

Seizoenspas Inhoud

Exclusieve inhoud:
Saw-off Shotgun
Law Enforcement Pack
Frontline Outfit Pack

Uitbreidingen:
Expansie I: Underground
Expansie II: Survival
Expansie III: Last Stand

Maandelijkse inhoud:
Bekijk In-Game voor uw Exclusieve Eventen & Exclusieve inhoud !

Hoe kom ik bij de exclusieve content?
Hoe kom ik bij de uitbreidingen?
Kan ik mijn aangekochte extra content delen met andere gebruikers?

Hoe toegang te krijgen tot uw inhoud.

Saw-off Shotgun:
Right click on the image to save it to your computer.
Om toegang te krijgen tot dit exclusieve wapen, moet u naar de
Reward Claim Vendor in uw Base of Operation gaan en uw item ophalen. Dit ontgrendelt ook de mogelijkheid om de Saw-off Shotguns te vinden als loot en bij verkopers.

Law Enforcement Pack:

Right click on the image to save it to your computer.

Frontline Outfits Pack:
Right click on the image to save it to your computer.
Om toegang te krijgen tot deze exclusieve skins, moet u naar de
Reward Claim Vendor in uw Base of Operation gaan en uw items ophalen

Hoe kom ik bij de uitbreidingen?

Underground Uitbreiding

Right click on the image to save it to your computer.

De uitbreiding is automatisch beschikbaar op PC, Xbox One en PS4 gebruikers, u zou mogelijk een download nodig hebben die u via de winkel pagina van de console kan downloaden. Eenmaal gedownload, zou er een missie beschikbaar worden, dit is alleen beschikbaar wanneer u lvl 30 bent. De Underground zou als Offline worden weergegeven wanneer u de missie "Secure Quarantine Center" niet heeft gedaan.

Survival Uitbreiding
User-added image

Koud, ziek, hongerig, ontdaan van je uitrusting, en geteisterd door een brutale sneeuwstorm, moet je proberen te overleven tot je veilig uit de Dark Zone kan. Het vinden van leveringen, warme kleding en reddingsmiddelen zal van vitaal belang zijn voor je succes. Maar de omgeving is niet het enige gevaar; andere agenten en dodelijke Hunters zullen de grootste uitdagingen blijken om te overleven.

- Survival is een game mode die een meer hardcore ervaring aanbiedt met overlevensmechanismes en permanente dood.
- De game mode herbergt 24 spelers en vindt plaats in een aangepaste versie van Manhattan, en hergebruikt de gehele open wereld.
- De game-modus is sessie- gebaseerd, en één wedstrijd duurt tot 2 uur

Last Stand Uitbreiding

Ontdek de Dark Zone op een nieuwe manier met een speltype waarin acht spelers tegen acht andere spelers knokken zonder de deserteur-functie.Vecht om de controle te krijgen over tactische terminals op vier maps. Het eerste team dat genoeg informatie van de terminals heeft overgebracht om de gegevens te ontcijferen wint.

Ervaar in Uitbreiding III: Last Stand een nieuwe spelmodus met maximaal 16 spelers. werk samen met je teamgenoten om tactische locaties vast te leggen en vast te houden. Ervaar ook een nieuwe Incursie: Stolen Signal en meer met Update 1.6!

Kan ik mijn aangekochte extra content delen met andere gebruikers?

PS4:
Op PS4, word alle content gedeeld met alle gebruikers op die console. Season pass maandelijkse drops en de 2 weekelijkse supply drops zullen niet gedeeld worden.

Xbox One:
Op Xbox One, word alle content gedeeld met alle gebruikers op dat console.

PC:
Add-on content delen is niet beschikbaar op de PC.

We zullen deze pagina bijwerken wanneer verdere Season Pass inhoud wordt vrijgegeven.