IPV6 verbindingsproblemen

VRAAG:

Mijn Internet Service Provider maakt gebruik van IPv6-protocol en ik ervaar hierdoor connectiviteitsproblemen. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als uw Internet service provider gebruik maakt IPv6-protocol en u problemen ondervindt met online functies van het spel, moet u ervoor zorgen dat de IPv4-protocolondersteuning is ingeschakeld in de instellingen van uw router.

Helaas, door de grote aantal verschillende router modellen op de markt , zijn wij niet in staat om u te ondersteunen in hoe u dit kan doen, maar informatie over deze instelling moet beschikbaar zijn in de handleiding van uw router of op uw ISP's support website.