Hoe kan ik mijn datacentrum handmatig selecteren, na de v1.2 patch?

VRAAG:

Hoe kan ik mijn data centrum handmatig selecteren, na de v1.2 patch?

ANTWOORD:

Om uw Datacenter handmatig te selecteren, nadat u patch v1.2. heeft geinstalleerd, volg de onderstaande stappen:

1.Open uw file explorer door op het map icoon te klikken die op de taakbalk bevindt of door het zoeken naar Explorer en het kiezen van file explorer.

Ga naar C:\Users\CurrentUser\Documents\Mijn Games\Rainbow Six - Siege\UplayID

* Houd er rekening mee dat uw CurrentUser de huidige Windows-gebruiker is en de UplayID zal een lange alfanumerieke reeks zijn, die uw UBisoft-account representeert.
** Als u meerdere Ubisoft-accounts op uw systeem heeft gespeeld, dan zou u meerdere mappen hebben.

- Als dit het geval is, verwijder deze mappen.
- Start het spel en log in op uw account.
- Nadat het spel geladen is, verlaat het spel.
- Ga terug naar deze locatie en u zal nu een map voor uw account zien die een standaard GameSettings ini file bevat.

2. Klik met de rechtermuisknop op het GameSettings.ini bestand en kies Openen met > kladblok. Hier vindt u een overzicht van de game-instellingen.

3. Ga naar de onderkant van het document en u zal het volgende zien:

[ONLINE]
;DataCenterHint =
;    default 'ping based'
;    eus     'us east'
;    cus     'us central'
;    scus    'us south central'
;    wus     'us west'
;    sbr     'brazil south'
;    neu     'europe north'
;    weu     'europe west'
;    eas     'asia east'
;    seas    'asia south east'
;    eau     'australia east'
;    wja     'japan west'
DataCenterHint = default

Let op: Alle lijnen met een puntkomma aan de voorkant zijn de mogelijke data center keuzes.

De onderstaande lijn (DataCenterHint = standaard) is de selectie keuze. Deze is momenteel ingesteld op de standaardinstelling, dat wil zeggen: automatisch detecteren en kiezen.

4. Wijzig de standaard selectie naar de datacenter van uw keuze (zie hieronder voor VOORBEELDEN).

5. Sla het bestand op, start vervolgens het spel.

6. Eenmaal in het spel, drukt op F10 of klik op het Gear icoon bovenaan de rechterkant. Onder de opties, zult u de geselecteerde Datacenter zien, uw ping aan de rechterkant van deze en uw NAT-type eronder.

7. Controleer of uw handmatige selectie heeft plaatsgevonden en zo ja, bent u helemaal klaar.

Let op: U kunt uw server op elk moment opnieuw wijzigen door het sluiten van het spel en het veranderen van de waarden, zoals hierboven beschreven.

Voorbeelden voor de Amerikaanse servers:

West Coast US:  DataCenterHint=wus
East Coast US:  DataCenterHint=eus

Central US:  DataCenterHint=cus
South Central US: DataCenterHint=scus