Automatische vernieuwingssysteem voor het Just Dance Unlimited abonnement

VRAAG:

Als ik een Just Dance Unlimited abonnement koop, wordt het abonnement dan automatisch verlengd als het afloopt of moet ik een nieuw abonnement kopen?

ANTWOORD:

Als je een Just Dance Unlimited abonnement op Xbox One of Wii U koopt, is een optie voor automatische verlenging niet beschikbaar. Zodra het abonnement eindigt, moet je een extra aanschaffen om de toegang tot de Just Dance Unlimited inhoud te herstellen.

Als je een abonnement van 1 maand of 3 maanden van Just Dance Unlimited op de PS4 koopt, wordt de automatische verlenging standaard geactiveerd. Als je dit wilt uitschakelen, navigeer je naar het volgende:

[Instellingen]> [Playstation Netwerk / Accountbeheer]> [Accountinformatie]> [Lijst met services]

Zoek Just Dance 2016 uit de lijst en selecteer vervolgens het abonnement van 1 maand of 3 maanden dat je hebt gekocht. Selecteer Annuleren Automatische verlenging om de automatische verlengingsfunctie uit te schakelen. Als je je later bedenkt en besluit dat je het opnieuw wilt inschakelen, kun je terug naar hetzelfde scherm gaan en de knop Automatische verlenging annuleren zegt nu Herstart automatische verlenging. Selecteer Herstart automatische verlenging en je bent helemaal klaar! (Houd er rekening mee: een abonnement van 1 jaar heeft geen optie om automatisch te verlengen).