Systeem Eisen voor Assassin's Creed: Syndicate

VRAAG:

Hardware en software vereisten

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versies)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz of AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
RAM: 6GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM met Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX juni 2010 Redistributable
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 50 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis, Xbox One, Xbox 360 en PS4 controllers

Aanbevolen Requirements
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versies alleen)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) of de nieuwere GTX 970 (4GB) of AMD Radeon R9 280X (3GB) of beter
DirectX: DirectX juni 2010 Redistributable
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 50 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis, Xbox One, Xbox 360 en PS4 controllers

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Technische notitie van de ontwikkelaar: Voor een aanbevolen ervaring, het spel vereist een video kaart met minimaal 3 GB VRAM bij het afspelen op een volledige HD-resolutie. Hoewel we u  aanmoedigen te spelen met de geavanceerde opties om uw game-ervaring volledig aan te passen, houd een oogje op de VRAM gebruik meter wanneer u deze instellingen aanpast.

Nvidia Exclusieve Features

TXAA
NVIDIA algoritme voor het Temporal Anti-Aliasing
Werkt alleen op NVIDIA hardware

HBAO+
NVIDIA algoritme voor Ambient Occlusion
Werkt met NVIDIA en AMD hardware

PCSS
NVIDIA algoritme voor Soft Shadows
Werkt met NVIDIA en AMD hardware

GeForce Experience
Spelers met GFE kan aangepast grafische opties hebben voor een soepeler prestaties ervaring

G-Sync Support
Ondersteuning van de speciale monitor met NVIDIA G-Sync chip

High-end PC's
MSAA
Multisample Anti-Aliasing.
Standaard anti-aliasing technologie, die PC-specifiek id.
Commentaar: Verplicht voor uitvoering om TXAA er bovenop te gebruiken.

Multi-Monitor Support
AMD Eyefinity / NVIDIA Surround.
Ondersteunt 3: 1-configuratie van monitoren.

Multi-GPU
AMD CrossFire / NVIDIA SLI
De prestaties zullen aanpassen wanneer er twee (of meer) videokaarten zijn geïnstalleerd.

Customize Controls
Pas de spel controles voor Mouse & Toetsenbordinvoer aan.

Auto-Switch
Zullen alle in-game UI (feedback en etc.) wisselen op basis van de laatste actieve inbreng tussen muis en toetsenbord feedback, Xbox One feedback en PS4 feedback