Systeem Eisen voor Assassin's Creed III

VRAAG:

Wat zijn de minimale Systeem Eisen voor Assassin's Creed III op de PC?

ANTWOORD:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (beide 32 en 64bit)
Processor:  Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66Ghz - AMD Athlon II X4 620 @ 2.6Ghz
RAM: 2 GB
Video Kaart:  512 VRAM DirectX 10 - Shader Model 4.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)
Harde Schijf: 17 GB beschikbare ruimte
Geluid:  DirectX 9.0c Compatible
DirectX:  DirectX juni 2010 of nieuwer (libraries beschikbaar op de schijf)
DVD-Rom: DVD-ROM dual-layer drive
Randapparatuur: Toetsenbord, Muis, optionele controllers (zie hieronder), headset, 3D brillen
Ondersteunde Gamepads: Razer Onza, Logitech F710, Logitech F510, Logitech F310, Saitek Cyborg P3600 en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Vereisten
Ondersteunde OS:
Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (beide 32 en 64bit)
Processor:  Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz - Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 4 GB
Video Kaart:  1024 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)
Geluid:  5.1 Surround Sound capabel geluid kaart
Harde Schijf: 17 GB beschikbare ruimte
DirectX:  DirectX juni 2010 of nieuwer (libraries beschikbaar op de schijf)
DVD-Rom: DVD-ROM dual-layer drive
Randapparatuur: Toetsenbord, Muis, optionele controllers (zie hieronder), headset, 3D brillen
Ondersteunde Gamepads: Razer Onza, Logitech F710, Logitech F510, Logitech F310, Saitek Cyborg P3600 en Xbox 360 controllers

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce 8800GT of beter, GeForce 9, GT200, GT400, GT500, GT600 series;
AMD Radeon HD4850 of beter, HD5000, HD6000, HD7000 series;

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund