Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Revelations?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Revelations?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1
Processor:  Intel Core®2 Duo E4300 @ 1.8 Ghz of AMD Athlon64 X2 4600+ @ 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB  Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Video Kaart: 256MB VRAM met Shader Model 3.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 12 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter
Video Kaart: 512MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
AMD® Radeon® HD2000/3000/4000/5000/6000 desktop series
nVidia GeForce® 8/9/GT200/GT400/GT500 desktop series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of https://account.ubisoft.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.