De gegevens inzien die Ubisoft van mij heeft

VRAAG:

Hoe kan ik de gegevens inzien die Ubisoft van mij heeft?

ANTWOORD:

Ubisoft verzamelt en gebruikt je persoonsgegevens voornamelijk om de producten en diensten te leveren en te verbeteren, jou de best mogelijke gebruikservaring te bieden en berichten te sturen op basis van je voorkeuren.

Je kunt de volgende verzoeken indienen met betrekking tot je gegevens:

Verzoek om informatie over gegevens
In ons privacybeleid kom je meer te weten over hoe we je persoonsgegevens gebruiken.
Als je niet kunt vinden waar je naar op zoek bent, kun je een verzoek om informatie over gegevens indienen. We geven je graag meer informatie.

Verzoek om verwijderen van gegevens
Als je je Ubisoft-account wilt verwijderen, dan kun je een verzoek om verwijderen van gegevens indienen.
Houd er rekening mee dat alle games en producten die aan je account zijn gekoppeld, worden verwijderd en dat we deze niet meer kunnen herstellen na verwijdering.

Verzoek om toegang tot en overdraagbaarheid van gegevens
Als je de informatie wilt die Ubisoft over je heeft, dan kun je via de onderstaande stappen een uittreksel van je gegevens downloaden op de pagina Accountbeheer.

- Log in op de pagina Accountbeheer en ga naar het tabblad Accountinformatie.
- Ga naar Je gegevens downloaden en klik op Je gegevens downloaden om te beginnen met het verzamelen van je gegevens.

Afbeelding van gebruiker

- Log in met het e-mailadres van je Ubisoft-account en houd je e-mail in de gaten voor een bericht van ons om je te laten weten dat je gegevens klaar staan.
Het kan tot 30 minuten duren voordat je de e-mail ontvangt.

Afbeelding van gebruiker

- Klik op de link in de e-mail om terug te keren naar de pagina Accountbeheer.
- Scrol in het tabblad Accountinformatie naar Je gegevens downloaden en klik op Je gegevens downloaden.

Afbeelding van gebruiker

- Je gegevens worden in CSV-bestanden gedownload via je browser. Je kunt deze indeling makkelijk delen zodat je je persoonsgegevens via een andere service opnieuw kunt gebruiken.

Als je toegang wilt tot meer gegevens dan in het uittreksel staan, kun je een verzoek om toegang tot gegevens indienen.

Verzoek om rectificatie van gegevens
Als je denkt dat gegevens die Ubisoft van je heeft onjuist zijn, dan kun je een verzoek indienen om deze te corrigeren.

De onderstaande informatie kun je direct aanpassen op de pagina Accountbeheer:
- E-mailadres
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Voorkeurstaal

Neem contact met ons op om je te helpen je geboortedatum of land aan te passen.
Dien een verzoek om rectificatie van gegevens in om andere informatie aan te passen.

Verzoek om bezwaar tegen verwerken van gegevens
Als je niet meer wilt dat Ubisoft je gegevens verwerkt (inclusief voor marketingdoeleinden), dan kun je een verzoek om bezwaar tegen verwerken van gegevens indienen.
Volg onze gids over afmelden voor een nieuwsbrief als je je wilt afmelden voor een nieuwsbrief van Ubisoft.

Verzoek om beperking van verwerken van gegevens
Je kunt een verzoek indienen bij Ubisoft om het gebruik van je persoonsgegevens te beperken.
Ubisoft bewaart je gegevens, maar verwerkt deze alleen in bepaalde omstandigheden (bijv. om, met je toestemming, rechtsvorderingen op te stellen of om de rechten van iemand anders te beschermen).

Contacteer de Klanten Service